טארט פירות שוקולד דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט פירות שוקולד דובדבן. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 650 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -30 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך 2 קיווי, מיץ לימון, נתחי אננס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עור פירות דובדבן טארט , סלמון מזוגג עם דבש טארט דובדבן עם סלסת דובדבנים טארט כפרית , וטארט שוקולד דובדבן טארט .
הוראות
בקערה קטנה קרם חמאה וסוכר קונדיטורים. מוסיפים קמח בהדרגה עד שנוצרת כדור. לחץ לתוך 9 אינץ' לא משומן. תבנית טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
בקערה קטנה המתאימה למיקרוגל, ממיסים שבבי וניל בעוצמה של 70%. בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים צ'יפס מומס ושמנת.
מורחים על הקרום. מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות או עד להתייצבות.
מסננים את האננס, שומרים 1/2 כוס מיץ; להניח את האננס בצד. מערבבים בסיר קטן את הסוכר, עמילן התירס, מיץ הלימון ומיץ האננס השמור עד לקבלת תערובת חלקה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מצננים מעט.
מסדרים מעל המילוי את הדובדבנים, הקיווי, האוכמניות והאננס.
מברישים בתערובת מיץ אננס. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti
טארט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.