טארט קרם פטל עם דבש לבנדר
Raspberry Crème Frache טארט עם דבש לבנדר דורש כ 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם חמאה, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 31%. נסו טארט קרם פטל עם דבש לבנדר, קרם לבנדר - קרמל טארט, ו תאנה-פטל פריך עם לבנדר-דבש שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
דופק יחד את כל מרכיבי הקרום במעבד מזון רק עד תערובת דומה פירורים גסים. שים מחבת טארט על תבנית אפייה ולחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט עם קצות האצבעות. מעטפת צינה, מכוסה, על תבנית אפייה עד המשרד, על 30 דקות.
שים מתלה תנור בעמדה באמצע לחמם תנור ל 350°f. מעטפת קו עם גיליון חמאה של רדיד כבד (בצד חמאה למטה) ולמלא פגז שליש הדרך למעלה עם משקולות עוגה.
אופים (על גיליון) עד קצה הוא זהב חיוור, 20 עד 25 דקות. בזהירות להסיר משקולות עוגה לסכל, ואז אופים עד קצה ותחתון הם זהב, על 20 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מקציפים גבינת שמנת בקערה עם מערבל חשמלי כף יד במהירות גבוהה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף crème frache ו 1 1/2 כפות דבש לנצח עד בשילוב היטב.
מורחים מילוי באופן שווה פגז, ואז למעלה עם פטל.
חום שנותר 2 כפות דבש בסיר קטן מאוד על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד נוזלי, ואז לטפטף על פטל.
מגישים עם דבש נמס נוסף בצד.
* פגז טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז המשיך( במחבת), עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר מגניב. * מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר מגניב לפני הרכבת טארט, 1 שעה.