טארט רוזמרין ענבים ירוק קלוי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חמאה, קנה סוכר, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת ענבים צלויה, עוגת ענבים צלויה, ו טארט גבינת ענבים צלוי.
הוראות
עבור הקרום: באמצעות מעבד מזון, דופק יחד קמח, סוכר, מלח וחמאה עד הבצק מתרחק הצדדים של המיקסר בקלות יוצר כדור. ללוש ברוזמרין טחון עד מופץ באופן שווה. טופס לתוך דיסק 1/4 אינץ', לכסות בניילון נצמד, ומקרר במשך 2 שעות.
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום תנור ל 177°
מגלגלים את הבצק ל 4 עיגולים קטנים (כל אחד ברוחב 8 אינץ') על משטח מקומח קלות.
מניחים ענבים שלמים במרכז בצק טארטלט, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב לקצה. מקפלים את הבצק על הענבים, מקפלים את הקצוות כדי ליצור כיס עבור הענבים.
הוסף עוד ענבים לתחתית ומתחת לקפלים עד הטארט מלא לחלוטין.
מברשת את הבצק עם ביצה לבן ומפזרים כל טארט עם 1 כפית סוכר קנה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ענבים הם מעט מקומטים, כ 50 דקות.