טארט שזיפים
צריך קינוח צמחוני? עוגת שזיפים יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, אגוזי מלך, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, ו טארט שזיפים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את הקמח, אגוזי מלך וסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה והחלמון.
מערבבים, ביד או עם מיקסר חשמלי, עד מתפורר.
לחץ על 1 1/2 כוסות של תערובת פירור בשכבה אפילו לתוך החלק התחתון של 9 1/2 אינץ ' springform או מחבת טארט. מסדרים את השזיפים במחבת, צד העור למטה, כדי ליצור תבנית פרח; להתחיל מבחוץ ולעבוד בדרך שלך.
מפזרים את שאר תערובת הפירורים באופן שווה על השזיפים.
אופים את הטארט במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא משחימים קלות ומיצי השזיף מבעבעים.
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 דקות.
הסר מהמחבת ולהעביר את הטארט לצלחת שטוחה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.