טארט שזיפים כפרי
טארט שזיפים כפרי עשוי להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.28 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 388 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם ביצה, סוכר, שזיפים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו טארט שזיפים כפרי, טארט שזיפים כפרי, ו שזיף כפרי וטארט פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים נייר אפייה בנייר אפייה; מצפים נייר קלף בתרסיס בישול.
מערבבים יחד שזיפים ו -4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
תן לעמוד 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
לפרוש חתיכהחלודה על גיליון אפייה מוכן.
להתגלגל לתוך מעגל 12 אינץ'.
מסננים תערובת שזיפים, שומרים נוזלים. זורקים שזיפים בקמח.
שזיפים תל במרכז פיסרוסט ומשאירים גבול בגודל 3 אינץ'. קפל את גבול החתיכה למעלה ומעל שזיפים, מקפל תוך כדי, ומשאיר פתח ברוחב של כ -5 סנטימטרים במרכז.
מערבבים יחד ביצה 1 כף. מים.
מברשת חתיכת עם תערובת ביצים, ומפזרים עם 1 כף. סוכר.
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות או עד שהמילוי מבעבע והקרום מזהיב. מעבירים בזהירות טארט על נייר קלף לרשת; מצננים 20 דקות.
בינתיים הביאו לרתיחה נוזל שזיפים שמור בסיר קטן על אש בינונית. מרתיחים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
מברישים או מזלפים 1 עד 2 כפות. נוזל שזיף חם על פירות חשופים במרכז הטארט.
מגישים מיד עם סירופ שזיפים שנותר, ואם רוצים, תוספת שמנת מתוקה.
תוספת שמנת מתוקה: מערבבים יחד 1/2 כוס שמנת חמוצה ו -2 כפיות. סוכר חום. מכסים ומצננים 2 שעות לפני ההגשה. מערבבים ממש לפני ההגשה.
טארט אפרסק-נקטרינה: אפרסקים לבנים לא יעבדו טוב בטארט הזה בגלל המרקם העדין שלהם. הכן מתכון לפי ההוראות, החלפת 3/4 ליברות. נקטרינות קלופות ו -3 / 4 ליברות. אפרסקים קלופים לשזיפים ומשמרות אפרסק לשימור שזיפים.
טארט משמש-שקדים: הכינו מתכון לפי ההוראות, והחליפו משמשים טריים בשזיפים ומשמרי משמש לשמורות שזיפים. להשמיט פלפל אנגלי.
טארט דובדבן טרי: הכינו מתכון לפי ההוראות, והחליפו 1 1/2 ליברות. דובדבנים טריים, מגולענים, לשזיפים ושמורות דובדבן לשמורות שזיפים.