מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 439 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים גדולים, סוכר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט תפוח טאטן, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן.
הוראות
1
פיל, ליבה ופרוס דק עם מנדולינה. תניח בצד.קרמל: במחבת, לבשל את הסוכר עם המים עד קרמל קל.
יוצקים את הקרמל בחלק התחתון של מחבת מאפין סיליקון, צלילה זה שווה בין 6 תבניות.לאחר מכן, לסדר את פרוסות התפוח לתוך תבניות ולארוז אותם בחוזקה.סירופ: במחבת מוסיפים את כל מרכיבי הסירופ ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפין סיליקון
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את הסירופ הזה על התפוחים, מחלקים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
4
אופים בתנור שחומם מראש ב 160C במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד חיוור בצבע. לאחר מכן, להכות את החמאה עד שהוא יוצר תערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותו לתערובת הביצה.
מגלגלים את הבצק לתוך יומן של כ 1.5 אינץ ' בקוטר ולעטוף אותו clingfilm. מקררים לכמה שעות, או ללילה. כדי לאפות: לחתוך את הבצק לתוך 1/4 אינץ פרוס. אתה יכול גם לאפות אותו במחבת מאפין מתכת אם יש לך אחד (כדי למנוע מהם להתפשט) או לאפות אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אם אתה מבין את השיטה השנייה כמוני, פעם palets יש אפוי, ועדיין חם ורך מעט, אתה יכול לחתוך אותם עם חותך עוגיות באותו קוטר כמו זה של apples.To להרכיב, לנתק את התפוחים ולעלות עליהם מעל Brtons Palet.