קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

טארט תפוחי אדמה ובייקון אלזסי

טארט תפוחי אדמה ובייקון אלזסי
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם בצל, בצק לחם, קרם fraèche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט), טארט אלזסיאן ריבס, ו טארט גבינה Alsatian (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה וכבדה, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 3 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות; להוסיף קצת מים למחבת אם תפוח האדמה מתחיל להידבק. מערבבים בחומץ, עירית ומרווה ומתבלים במלח ופלפל; מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מעבירים לתבנית אפייה מקומטת קלות, מותחים אותה בחזרה למלבן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מערבבים את frache crme ואגוז מוסקט לתוך תערובת תפוחי אדמה ולהפיץ אותו על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב. תפזר את הבייקון למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
אופים את הטארט במשך 12 דקות, או עד הקצוות משחימים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
חותכים לריבועים ומגישים חמים.