טארט תפוחי אדמה ובייקון אלזסי
מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם בצל, בצק לחם, קרם fraèche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט), טארט אלזסיאן ריבס, ו טארט גבינה Alsatian (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה וכבדה, לבשל את הבייקון על חום מתון עד השחמה קלה סביב הקצוות, על 3 דקות; לנקז.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות; להוסיף קצת מים למחבת אם תפוח האדמה מתחיל להידבק. מערבבים בחומץ, עירית ומרווה ומתבלים במלח ופלפל; מסירים מהחום.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק למלבן בגודל 10 על 13 אינץ'.
מעבירים לתבנית אפייה מקומטת קלות, מותחים אותה בחזרה למלבן.
מערבבים את frache crme ואגוז מוסקט לתוך תערובת תפוחי אדמה ולהפיץ אותו על הבצק, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מסביב. תפזר את הבייקון למעלה.
אופים את הטארט במשך 12 דקות, או עד הקצוות משחימים.
חותכים לריבועים ומגישים חמים.