קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

טארטלטים של אספרגוס ומסקרפונה במילוי עמוק

טארטלטים של אספרגוס ומסקרפונה במילוי עמוק
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Mascarpone ו שזיפים Tartlets, טארט תות עם קרם מסקרפונה, ו טארט קוקוס עם אננס שלוק וקרם מסקרפונה.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לחתוך 12 חתיכות, בערך 8cm מרובע. השתמש בכל חתיכה כדי קו החורים של פח מאפין 12 חור ולהשתמש כדור של קישוטים כדי ללחוץ על המאפה ישר לתוך הפינות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
3
לחץ על חתיכת נייר גדולה על הפח ולמטה לתוך החורים, ולאחר מכן למלא כל אחד עם שעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים במשך 15 דקות עד נפוח וזהב, ואז להסיר את רדיד ומבשלים 10 דקות יותר. אל תדאג אם המאפים יתנפחו מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
בינתיים, לקצץ את האספרגוס ולהפריד את הגבעולים מן הקצוות. מביאים מחבת גדולה של מים לרתיחה, מבשלים את הגבעולים במשך 6 דקות, ואז דגים אותם ומניחים בקערה של מים קרים. כאשר קר, לנקז אותם שוב. מבשלים את הטיפים בנפרד במשך 3 דקות, ולאחר מכן במקום במים הקפואים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
שים את הגבעולים, mascarpone וביצים לתוך קערה קטנה, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז להשתמש בבלנדר יד כדי בליץ הכל על פודינג ירוק מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פודינגפודינג
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
קערהקערה
7
השתמש בכפית כדי לדחוף את המאפה בחזרה לתוך החורים ולמלא כל אחד עם פודינג. טיפה טיפ אספרגוס לכל אחד, ואז להתפורר מעל גבינת עזים. להחזיר את הטארטים לתנור במשך 10-15 דקות עד רפרפת התנפח ולהגדיר. השאר להתקרר לפני הסרת מן הפחים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
אספרגוסאספרגוס
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טרטלט עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "