טארטלטים תותים מתוקים
טארטלטים של תותים מתוקים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר, קרקרים גרהם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו לא כל כך אדירה. טארטלטים תותים מתוקים, טארטלטים תותים, ו טארטלטים תותים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את התותים ו -3 כפות הסוכר בקערה קטנה.
תן את התותים לקלוט בטמפרטורת החדר למשך שעה 1.
מחממים את התנור ל -350 מעלות פרנהייט מסדרים 6 מחבתות טרטל אישיות עם תחתית נשלפת על תבנית עם נייר אפייה. ריססו את תבניות הטארטלט בתרסיס בישול ללא מקל. מערבבים את פצפוצי מריה והפילונצ ' ילו במעבד עד שנוצרים פירורים גסים.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהפירורים מתאחדים. לחץ את הפירורים לתוך מחבתות הטארטלט המוכנות.
אופים עד שקליפות הטארטלט מזהיבות, כ -10 דקות. מגניב לחלוטין.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים בקערה קטנה את גבינת השמנת והשמנת החמוצה, עד שהם תפוחים.
מוסיפים את 1/2 כוס הסוכר הנותרים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את ציפוי אבקת ההקצפה ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה מאוד.
מסננים את כל התותים מלבד 2 כפות מהנוזל המקרר. מקפלים את התותים ואת 2 כפות הנוזל השמורות לתערובת השמנת. כף את המילוי מעל הטארטלטים, מחלק באופן שווה. עוגות ניתן להכין 1 יום קדימה, מכוסה בקירור
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טיטוס זינפנדל. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![טיטוס זינפנדל]()
טיטוס זינפנדל
מבחינה ויזואלית היין הזה משפיע כמו פרופיל הטעם, עם ליבה סגולה מלכותית אטומה להפליא המפנה את מקומה לשפה אדומה אודם ברורה. שיבולת שועל קלויה ותווי סוכר חום מתכרבלים סביב פטל חמוציות עסיסי על האף, מזכירים פריך ממש מחוץ לתנור, ואחריו הפחתת תות בלסמי, עלי כותרת ורדים קלושים ורק רמז לאוכף. על טוסט החיך, אלון ותות תות מוכתר על ידי סרט גבוה, בהיר של קרמל, וגלימה תפוחים טעימים אדומים וממתקים אבטיח. הוא ארוך ורזה על החיך, עם גוף בינוני וגימור נצחי המראה גילנות ניכרת בטאנינים.