טביעות אגודל של דלעת
טביעות אגודל של דלעת נמשכות כשעה ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 103 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תמצית וניל, סוכר חום, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 11% , המנה הזו לא כל כך אדירה. PB & J Thumbprints , Thumbprints ו- PB&J Thumbprints דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מקם מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים מראש ל-375 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה; ערפל עם ספריי בישול.
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון, הפלפל האנגלי ו-1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
להקציף את הסוכר החום, מחית הדלעת, שמן צמחי, ביצה ו-1/2 כפית וניל בקערה גדולה; מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בעדינות בעזרת כף עץ עד להטמעה.
זרוק כפות בצק במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים.
אופים 6 דקות, ואז מוציאים מהתנור וחורצים שקע במרכז כל עוגייה בעזרת גב כפית. מחזירים לתנור, משנים את מיקום התבניות ואופים עד להתייצבות, 4 עד 6 דקות נוספות.
מניחים להתקרר 5 דקות על ניירות האפייה, ואז מעבירים לרשתות להתקררות מלאה.
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים, מיץ הלימון, 1/2 כפית וניל שנותרה וקורט מלח; מקציפים עד להטמעה.
מעבירים לשקית זילוף מצוידת בקצה עגול קטן; צינור לתוך השקעים. אבק בקינמון.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
עוגיית טביעת אגודל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "