קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טביעות אגודל של חמאה וריבה

טביעות אגודל של חמאה וריבה
טביעות אגודל של חמאה וריבה נמשכות כשעה ו-8 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 122 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת אפייה, ריבת תותים, פולי וניל ומלח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טביעות אגודל של ריבה , טביעות אגודל של ריבה וטביעות אגודל של ריבה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר, ועוד לגלגול2/3 כוס סוכר, ועוד לגלגול
1/2 פולי וניל, זרעים מגורדים מתרמיל, או 1/8 כפית משחת פולי וניל או 1 כפית תמצית וניל טהורה1/2 פולי וניל, זרעים מגורדים מתרמיל, או 1/8 כפית משחת פולי וניל או 1 כפית תמצית וניל טהורה
פולי וניל, זרעים מגורדים מתרמיל, או 1/8 כפית משחת פולי וניל או 1 כפית תמצית וניל טהורהפולי וניל, זרעים מגורדים מתרמיל, או 1/8 כפית משחת פולי וניל או 1 כפית תמצית וניל טהורה
2
טורפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה אחרת מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר ידני עד לקבלת תערובת תפוחה, כ-5 דקות. טורפים פנימה את הביצה והוניל עד שהם מתאחדים. טורפים באיטיות את החומרים היבשים ב-2 תוספות, מערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
גורפים את הבצק לכדורים בגודל 1 אינץ' עם כף עוגיה או גלידה ומגלגלים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
5
מניחים במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים. לחץ טביעת אגודל למרכז כל כדור, בעומק של כ-1/2 אינץ'. ממלאים כל שקע בכ-3/4 כפית ריבה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עוגיות עד שהשוליים מזהיבים, כ-15 דקות. (לקבלת צבע אחיד, סובבו את התבניות מלמעלה למטה בערך באמצע האפייה.) מצננים עוגיות על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לְשָׁרֵת.
8
אחסן את העוגיות בכלי אטום היטב עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי עבור עוגיית טביעת אצבע. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.