טביעות אצבע שוקולד מלאות מנטה
טביעות אצבעות שוקולד מלאות מנטה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקו, אבקת סוכר, פצפוצי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: טביעות אצבע שוקולד מלאות מנטה, פאדג'מלא שבבי שוקולד טביעות אצבע, ו טביעות אצבע של שוקולד-מנטה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 ° F (אם משתמשים ביריעת עוגיות כהה או לא דביקה, מחממים תנור ל-350°F). בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען, 1 כוס חמאה ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. הכה בחלמון ביצה עד חלקה. הכה בקמח וקקאו.
צורה בצק על ידי כפית מעוגלתתופסים לכדורים 1 אינץ'. על גיליון עוגיות ungreased, למקם כדורים 1 אינץ ' זה מזה. עם אצבע או אגודל, לעשות הזחה במרכז כל כדור.
אופים 7 עד 9 דקות או עד סט. מיד להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לנצח 1/4 כוס חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה עד חלקה. הכה בחלב, תמצית מנטה וצבע מזון מספיק עבור הצבע הרצוי. כפית על 1/2 כפית מילוי לתוך כל עוגייה.
מניחים שבבי שוקולד וקיצור בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה; שקית חותם. מיקרוגל על גבוה על 1 דקה או עד מתרכך. בעדינות לסחוט את התיק עד השוקולד הוא חלק; לחתוך את הפינה הזעירה של התיק. לסחוט שקית לטפטף שוקולד על עוגיות.
בואו לעמוד על 1 שעה או עד שוקולד מוגדר.