טבעות בצל מטוגנות בקמח תירס
צריך מתאבן צמחוני? טבעות בצל מטוגנות קמח תירס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1563 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 161 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח תירס, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו טבעות בצל קמח תירס, טבעות בצל מטוגנות, ו טבעות בצל מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מקלפים את הבצלים, פורסים אותם בעובי 1/2 עד 3/4 אינץ ' ומפרידים אותם לטבעות.
מערבבים את חלב החמאה, 1 1/2 כפיות מלח, 1 כפית פלפל בקערה בינונית.
מוסיפים את טבעות הבצל, זורקים היטב, ומאפשרים להשרות לפחות 15 דקות. (טבעות הבצל יכולות לשבת בחמאה במשך כמה שעות.) בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, קמח תירס, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. תניח בצד.
כאשר אתה מוכן לטגן את טבעות בצל, מחממים את התנור ל 200 מעלות F. קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F בסיר גדול או תנור הולנדי. (מדחום ממתקים המחובר לצד הסיר יעזור לך לשמור על הטמפרטורה הנכונה.) עובד בקבוצות, להרים כמה בצל מן החמאה לדלות אותם בתערובת הקמח. טיפה לתוך השמן החם ומטגנים במשך 2 דקות, עד חום זהוב, הופך אותם פעם אחת עם מלקחיים. אל תצטופפו!
מניחים את טבעות הבצל המוגמרות על גיליון האפייה, מפזרים בנדיבות עם מלח, ולשמור אותם חמים בתנור בזמן שאתה מטגן את המנה הבאה. ממשיכים לטגן את טבעות הבצל ומניחים אותם בתנור החם עד שכל הבצלים מטוגנים. הם יישארו פריכים בתנור עד 30 דקות.