טבעות בצל סולת
טבעות בצל Semolinan הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך ביצים, סודה לשתייה, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סטייקים צלויים מברזל שטוח, טבעות בצל Semolinan & כמהין שמנת, טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, ו איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות".
הוראות
לחמם את התנור ל 121° ולסדר מתלה באמצע. הגדר 2 מדפים תיל מעל 2 גיליונות אפייה; להפריש.
מניחים 5 כוסות שמן בתנור הולנדי או סיר גדול, עם תחתית כבדה.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד השמן מגיע 177° על עמוק טיגון / מדחום ממתקים.כאשר השמן מוכן, מניחים את קמח הסולת, עמילן תירס, קמח לכל מטרה, מלח נמדד, סוכר, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה גדולה וקציף לשלב.
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של שמן, ביצים, סודה מועדון whisk עד רק incorporated (לא overmix).
מניחים 10 של טבעות בצל בבלילה ומערבבים בעדינות מעיל באמצעות מרית גומי, להיזהר לא לקרוע אותם. באמצעות הידיים שלך, להסיר את הטבעות 1 בכל פעם מן הבלילה בזהירות למקם אותם בשמן. פריי, מרפרף פעם אחת עם מלקחיים, עד ששני הצדדים הם חום זהוב, על 4 עד 5 דקות בסך הכל.
העברה ל 1 של דפי אפייה מוכנים ועונה עם מלח.חזור עם טבעות הבצל שנותרו. כאשר גיליון האפייה הראשון מלא, מניחים אותו בתנור כדי להתחמם עד שכל טבעות הבצל מטוגנות.