טבעת של אש בגריל עוף
טבעת של עוף בגריל אש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 612 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-415 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עוף הטיגון פטם, אבקת צ'ילי, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ארוחת הבוקר של בלאדי מרי וטבעת האש, סטייק סטריפ ניו יורקי בגריל עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו ארטישוקים בגריל אש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו את העוף על קרש חיתוך מפלסטיק, צד השד כלפי מעלה, כשהצוואר פונה אליכם.
הסר את שתי הכנפיים במפרק שבין הכנף לתוף.
הסר את רבעי הירך על ידי חיתוך משני צידי הקצה האחורי של השד. תפוס את שתי הרגליים, פופ המפרקים המתחברים לגב, ולהפוך את הציפור מעל.
הסר את הירכיים והרגליים על ידי חיתוך במקום בו הם מתחברים לעמוד השדרה. החזיקו את הירך והרגל יחד, הרגישו את הכניסה הקלה שבה המפרקים נפגשים ועשו חתך במפרק זה. הניחו את הרגל והירך כלפי מטה ופורסים להפרדה. חזור על הפעולה עם חתיכת הרגל השנייה. הפוך את הציפור לאחור, צד השד כלפי מעלה, הניח את הסכין על עצם החזה ופורס לאורך כלוב הצלעות, חותך את בשר השד מהעצם. הקפד לכלול את התוף בעת הסרת השד. חזור על השד השני. להקפיא את הפגר להכנת מלאי או להשליך.
שים את נתחי העוף בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר עם המים, הדבש והמלח. אוטמים את השקית ומסתובבים במרץ במשך 1 עד 2 דקות כדי לחלק את הדבש ולהמיס את המלח. מכניסים את השקית לכלי חסין דליפות ומכניסים למקרר למשך 1 1/2 שעות.
בינתיים, שלבו אבקת קארי, אבקת צ ' ילי, אבקת קקאו, אבקת אדובו, כמון ופפריקה מעושנת חמה בשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר.
טפחו על העוף במגבות נייר עד לייבוש מאוד. אין לשטוף.
מכניסים את העוף לשקית עם תערובת התבלינים ומנערים לציפוי יסודי של העוף.
הניחו את החלקים על מתלה קירור בתוך תבנית חצי גיליון. לנוח במשך 30 דקות.
שפריץ 2 חתיכות עיתון קלות עם שמן צמחי והכניס לתחתית מתנע ארובת פחם. ממלאים את מתנע הארובה בפחם נתח טבעי, 2 עד 3 פאונד, ומניחים על סורג הפחם של גריל קומקום עד שהוא חם ואפר, בערך 15 עד 20 דקות. הכן טבעת של נייר אלומיניום כבד בקוטר המרכז 9 אינץ'. שים את הטבעת הזו מעל מתנע הארובה ושכב על סורג הפחם.
בזהירות ובאופן שווה להפיץ את פחם חם מחוץ לזירה. הגדר תבנית פאי אלומיניום במרכז הטבעת כדי לתפוס טפטופים. מניחים את סורג הבישול במקום ומחממים למשך 2 עד 3 דקות.
משמנים קלות את סורג הבישול. מסדרים את נתחי העוף, עם העור כלפי מטה, על הסורג מעל הגחלים החמות. סובב את הרגליים רבע סיבוב כל 3 עד 4 דקות. סובב את הירכיים, הכנפיים והשדיים לאחר 4 עד 5 דקות. העור צריך שלפוחית להכהות בצבע. התאם את עוצמת החום על ידי סיבוב סורג הגריל כדי לחשוף נתחי עוף לגחלים קרירות או חמות יותר, לפי הצורך, וכדי למנוע התלקחויות.
לאחר 9 עד 10 דקות זמן בישול כולל, העבירו את השד למרכז הגריל וכסו בתבנית פאי אלומיניום שנייה. לאחר 10 עד 11 דקות זמן בישול כולל, הניחו את הכנפיים על גבי תבנית הפשטידה. השען את הירכיים והרגליים על הצד של תבנית פאי האלומיניום הרחק מהחום הישיר של הגחלים. הפעל כל 2 דקות. שים את כל החלקים שמסיימים את הבישול על גבי התבנית. לאחר 18 עד 20 דקות זמן בישול כולל, בדוק את הטמפרטורה בעזרת מדחום לקריאה מיידית המוחדר בחלק העמוק ביותר של כל נתח. החלקים צריכים להגיע ל 155 מעלות פרנהייט.
מוציאים את העוף לקערה נקייה ובינונית. מכסים במגבת תה ומנוחים 5 דקות.
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד