קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

טבעת של אש בגריל עוף

טבעת של אש בגריל עוף
טבעת של עוף בגריל אש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 612 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-415 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עוף הטיגון פטם, אבקת צ'ילי, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 64%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ארוחת הבוקר של בלאדי מרי וטבעת האש, סטייק סטריפ ניו יורקי בגריל עם סלסן צלוי באש ופטריות בגריל ואספרגוס, ו ארטישוקים בגריל אש.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו את העוף על קרש חיתוך מפלסטיק, צד השד כלפי מעלה, כשהצוואר פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הסר את שתי הכנפיים במפרק שבין הכנף לתוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
הסר את רבעי הירך על ידי חיתוך משני צידי הקצה האחורי של השד. תפוס את שתי הרגליים, פופ המפרקים המתחברים לגב, ולהפוך את הציפור מעל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5
הסר את הירכיים והרגליים על ידי חיתוך במקום בו הם מתחברים לעמוד השדרה. החזיקו את הירך והרגל יחד, הרגישו את הכניסה הקלה שבה המפרקים נפגשים ועשו חתך במפרק זה. הניחו את הרגל והירך כלפי מטה ופורסים להפרדה. חזור על הפעולה עם חתיכת הרגל השנייה. הפוך את הציפור לאחור, צד השד כלפי מעלה, הניח את הסכין על עצם החזה ופורס לאורך כלוב הצלעות, חותך את בשר השד מהעצם. הקפד לכלול את התוף בעת הסרת השד. חזור על השד השני. להקפיא את הפגר להכנת מלאי או להשליך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
שים את נתחי העוף בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר עם המים, הדבש והמלח. אוטמים את השקית ומסתובבים במרץ במשך 1 עד 2 דקות כדי לחלק את הדבש ולהמיס את המלח. מכניסים את השקית לכלי חסין דליפות ומכניסים למקרר למשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
7
בינתיים, שלבו אבקת קארי, אבקת צ ' ילי, אבקת קקאו, אבקת אדובו, כמון ופפריקה מעושנת חמה בשקית הניתנת לסגירה חוזרת של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
8
טפחו על העוף במגבות נייר עד לייבוש מאוד. אין לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מכניסים את העוף לשקית עם תערובת התבלינים ומנערים לציפוי יסודי של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
10
הניחו את החלקים על מתלה קירור בתוך תבנית חצי גיליון. לנוח במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
שפריץ 2 חתיכות עיתון קלות עם שמן צמחי והכניס לתחתית מתנע ארובת פחם. ממלאים את מתנע הארובה בפחם נתח טבעי, 2 עד 3 פאונד, ומניחים על סורג הפחם של גריל קומקום עד שהוא חם ואפר, בערך 15 עד 20 דקות. הכן טבעת של נייר אלומיניום כבד בקוטר המרכז 9 אינץ'. שים את הטבעת הזו מעל מתנע הארובה ושכב על סורג הפחם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
בזהירות ובאופן שווה להפיץ את פחם חם מחוץ לזירה. הגדר תבנית פאי אלומיניום במרכז הטבעת כדי לתפוס טפטופים. מניחים את סורג הבישול במקום ומחממים למשך 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
13
משמנים קלות את סורג הבישול. מסדרים את נתחי העוף, עם העור כלפי מטה, על הסורג מעל הגחלים החמות. סובב את הרגליים רבע סיבוב כל 3 עד 4 דקות. סובב את הירכיים, הכנפיים והשדיים לאחר 4 עד 5 דקות. העור צריך שלפוחית להכהות בצבע. התאם את עוצמת החום על ידי סיבוב סורג הגריל כדי לחשוף נתחי עוף לגחלים קרירות או חמות יותר, לפי הצורך, וכדי למנוע התלקחויות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
14
לאחר 9 עד 10 דקות זמן בישול כולל, העבירו את השד למרכז הגריל וכסו בתבנית פאי אלומיניום שנייה. לאחר 10 עד 11 דקות זמן בישול כולל, הניחו את הכנפיים על גבי תבנית הפשטידה. השען את הירכיים והרגליים על הצד של תבנית פאי האלומיניום הרחק מהחום הישיר של הגחלים. הפעל כל 2 דקות. שים את כל החלקים שמסיימים את הבישול על גבי התבנית. לאחר 18 עד 20 דקות זמן בישול כולל, בדוק את הטמפרטורה בעזרת מדחום לקריאה מיידית המוחדר בחלק העמוק ביותר של כל נתח. החלקים צריכים להגיע ל 155 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוציאים את העוף לקערה נקייה ובינונית. מכסים במגבת תה ומנוחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד