טג'ין בקר עם שזיפים יבשים ושקדים קלויים
טג'ין בקר עם שזיפים יבשים ושקדים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, בצל, מרק בשר פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד Ganache אבוקדו כקינוח. נסו סלט ירוק מעורב עם שזיפים יבשים ופקאנים קלויים, טג'ין בקר עם דבש, שזיפים ושקדים, ו רגל טלה מטוגנת עם שזיפים מיובשים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף ראס אל Hanout; לבשל 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים בשר; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים בצל, מים, מלח ומרק. מכסים ואופים ב 425 במשך 1 שעה. מערבבים בשזיפים יבשים ודבש; לבשל 15 דקות.