מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 25 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצלים, עוף, כורכום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טג'ין עוף עם לבבות ארטישוק ואפונה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו לבבות ארטישוק, אפונה ירוקה ופטריות ברוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. במדיום, אמייל תבשיל ברזל יצוק, לשלב את העוף עם בצל קצוץ גס ומניות עוף ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים את חוטי הזעפרן עם זנגביל, כוסברה, כמון, פפריקה וכורכום. מערבבים את תערובת התבלינים לתוך המרק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את חתיכות העוף פעם אחת, עד חתיכות השד הם רק לבן לאורך, על 25 דקות; להעביר את חתיכות השד לקערה לכסות. המשיכו להרתיח את מקלות התיפוף והירכיים, מכוסים, עד לסיום, כ -15 דקות יותר; להעביר לקערה עם חתיכות השד ולשמור מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוני
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מקלות עוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הבצל הטחון, העגבניות, השתמרו לב הלימון והארטישוק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון עד שהמרק בטעם עשיר, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האפונה. להחזיר את העוף לתבשיל ומבשלים בעדינות, פונה כמה פעמים, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
לימון משומר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים