טגליאטלה עם דאק רגו
Tagliatelle עם ראגו ברווז נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות משומר, בצל, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם ראגו ירקות, ו טליאטלה עם ראגו חזיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
בינתיים, לטפוח ברווז יבש ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
ברווז צרוב, צד העור למטה, עד חום זהוב וכמה שומן שניתנו, על 6 דקות. להתהפך ולבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר.
להעביר ברווז לצלחת, ולאחר מכן להוסיף בצל לשומן במחבת עם שום, רוזמרין, ו 1/8 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא ריכך וזהוב חום, על 6 דקות.
מוסיפים יין ומרתיחים 3 דקות.
להחזיר ברווז, צד העור למעלה, למחבת, ולאחר מכן להוסיף כל מיצים מן צלחת, מלאי, ועגבניות עם המיץ שלהם. מביאים לרתיחה, ואז בעדינות מבשלים, מכוסה, 1 שעה.
להעביר ברווז ללוח חיתוך, ואז לרפרף על שלושה רבעים של שומן מן הרוטב להשליך.
רוטב פירה בקבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר רוטב למחבת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/2 כוסות, על 8 דקות.
בעוד הרוטב מפחית, דק קוצצים ברווז עם העור.
להחזיר ברווז קצוץ לרוטב ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מבשלים tagliatelle בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז פסטה ולזרוק עם ראגו ברווז.
ברווז ראגו; יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה (פעם מגניב).