קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

טגליאטלה עם דאק רגו

טגליאטלה עם דאק רגו
Tagliatelle עם ראגו ברווז נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות משומר, בצל, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם ראגו ירקות, ו טליאטלה עם ראגו חזיר לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, לטפוח ברווז יבש ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברווז שלםברווז שלם
3
ברווז צרוב, צד העור למטה, עד חום זהוב וכמה שומן שניתנו, על 6 דקות. להתהפך ולבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
להעביר ברווז לצלחת, ולאחר מכן להוסיף בצל לשומן במחבת עם שום, רוזמרין, ו 1/8 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא ריכך וזהוב חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים יין ומרתיחים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להחזיר ברווז, צד העור למעלה, למחבת, ולאחר מכן להוסיף כל מיצים מן צלחת, מלאי, ועגבניות עם המיץ שלהם. מביאים לרתיחה, ואז בעדינות מבשלים, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר ברווז ללוח חיתוך, ואז לרפרף על שלושה רבעים של שומן מן הרוטב להשליך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
רוטב פירה בקבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר רוטב למחבת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/2 כוסות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
בעוד הרוטב מפחית, דק קוצצים ברווז עם העור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
10
להחזיר ברווז קצוץ לרוטב ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
11
מבשלים tagliatelle בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז פסטה ולזרוק עם ראגו ברווז.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
ברווז ראגו; יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם