קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

טגליאטלה עם דאק רגו

טגליאטלה עם דאק רגו
Tagliatelle עם ראגו ברווז נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות משומר, בצל, רוזמריןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), Tagliatelle עם ראגו ירקות, ו טליאטלה עם ראגו חזיר לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, לטפוח ברווז יבש ומפזרים 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ברווז שלםברווז שלם
3
ברווז צרוב, צד העור למטה, עד חום זהוב וכמה שומן שניתנו, על 6 דקות. להתהפך ולבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
להעביר ברווז לצלחת, ולאחר מכן להוסיף בצל לשומן במחבת עם שום, רוזמרין, ו 1/8 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא ריכך וזהוב חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים יין ומרתיחים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להחזיר ברווז, צד העור למעלה, למחבת, ולאחר מכן להוסיף כל מיצים מן צלחת, מלאי, ועגבניות עם המיץ שלהם. מביאים לרתיחה, ואז בעדינות מבשלים, מכוסה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר ברווז ללוח חיתוך, ואז לרפרף על שלושה רבעים של שומן מן הרוטב להשליך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
רוטב פירה בקבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). להחזיר רוטב למחבת ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת על 2 1/2 כוסות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בעוד הרוטב מפחית, דק קוצצים ברווז עם העור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
10
להחזיר ברווז קצוץ לרוטב ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
11
מבשלים tagliatelle בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז פסטה ולזרוק עם ראגו ברווז.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
ברווז ראגו; יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם