טווה הליבוט
הליבוט ויבר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 57 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 808 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, גבינת צ'דר, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט, ו הליבוט בשקית השנייה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים הליבוט בתבנית אפייה. בקערה בינונית, מערבבים יחד מיונז, גבינת צ 'דר גרוסה, גבינת ג' ק גרוסה, שמיר וחרדל.
מורחים תערובת גבינה על הליבוט.
מפזרים יותר שמיר על גבי אם אתה רוצה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שהדגים נעשים, והגבינה היא חום זהוב ותוסס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.