טונה במרינדה עם אבוקדו, צ'ילי ומלפפון
המתכון במרינדה טונה עם אבוקדו, צ'ילי, מלפפון יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 648 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם אבוקדו, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מלפפון שמיר סלט טונה אבוקדו, טרטר טונה עם סלט מלפפון ואבוקדו, ו Ahi טונה פוק קערות עם אטריות אבוקדו ומלפפון.
הוראות
פורסים את הטונה דק ומניחים בצלחת גדולה ורדודה.
מפזרים מלח ומכסים עם מיץ לימון. השאירו להשרות במשך 40 דקות, הפיכת הדגים מעל פעם אחת.
הרם את הדגים (אשר עכשיו צריך להיראות אטום מלהיות מבושל על ידי מיץ לימון) ולשים על צלחת.
יוצקים את המיצים הנובעים לתוך קערה קטנה.
להחזיר את הטונה לצלחת באופן ייצוגי. לפזר על הבצל וצ ' ילי.
מסדרים את העגבניות, המלפפון והאבוקדו מעל.
מפזרים את עלי הכוסברה על פני השטח ומסיימים בשמן זית.
לבסוף, להחזיר את המיצים שנאספו לצלחת באמצעות כף, דואג במיוחד למשוח באופן מלא כל פיסת אבוקדו, כך למנוע כל שינוי צבע.
מכסים ומקררים למשך 40 דקות נוספות לפני ההגשה. יד סביב צלחת של שמנת חמוצה ליד השולחן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק