טונה בשומשום עם רוטב ווסאבי-פונזו
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 87%. מתכונים דומים: מירין מזוגגים המבורגרים עם תרד שומשום פונזו ומיונז וואסבי-זנגביל, שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים, ו סטייק טונה עם שומשום מצופה ברוטב בלסמי.
הוראות
שלב את 10 המרכיבים הראשונים, ערבוב עם מקצף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים שומשום בצלחת רדודה. לדלות טונה בזרעי שומשום.
מוסיפים טונה למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.