קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טונה ופאווה קרוסטיני

טונה ופאווה קרוסטיני
Tunan ו Fava Crostini הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה ועוד 18 עלים, מיץ לימון, תרמילי פול ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו Fava Crostini, Favan And Ricotta Crostini, ו Fava Bean Crostini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מסדרים פרוסות באגט בשכבה אחת על תבנית אפייה; פרוסות מברשת עם 3 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
אופים עד הלחם הוא פריך וזהוב, על 15 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. שעועית fava פגז, ואז טיפה שעועית לתוך מים רותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
ניקוז. שעועית להחליק מתוך עורות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מניחים שעועית בקערה קטנה; להוסיף הנותרים 1 כף שמן לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מערבבים טונה עם שמן, בצל אדום טחון, פטרוזיליה קצוצה, ומיץ לימון בקערה קטנה. באמצעות מזלג, תערובת טונה מחית להדביק גס. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
פרוסות בגט, פול, ותערובת טונה ניתן להכין 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
בואו פרוסות באגט לעמוד בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים פול ותערובת טונה בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מחלקים תערובת טונה בין פרוסות בגט. למעלה עם פול ומקשטים כל אחד עם עלה פטרוזיליה 1.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
בגטבגט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.