טונה ים תיכונית, פלפל וקורט טארט
מתכון טונה ים תיכונית, פלפל & קורג'ט טארט יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 4 . מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לארוז בצק עלים מוכן מגולגל, צלפים להביא, זיתים, ולארוז שום & גבינת עשב. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טונה ים תיכונית ממולאת פלפל, תפוחי אדמה וקורט ים תיכוניים אופים עם פסטו, ו Courgette & ricotta tart.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לפרוש את בצק עלים על תבנית אפייה גדולה מרופדת קלף אפייה. ציון גבול 1cm סביב הקצוות עם סכין חדה, דואג לא לחתוך את הבצק. תדקור את האזור בתוך הגבול עם מזלג.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת ומטגנים את הקורגטות עד מכרז ואת התערובת היא די יבשה. אפשר להתקרר קצת לפני ערבוב עם גבינה רכה.
הסר את בסיס המאפה מהתנור ולחץ על כל האזורים הנפוחים, בתוך הגבול, עם גב כף.
מורחים על תערובת הקורגט. פיזור עם טונה, שכב על רצועות פלפל ומפזרים על צלפים. לבסוף מנקדים עם זיתים ואופים במשך 15 דקות נוספות עד המאפה הוא זהוב, נפוח ומבושל אף.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "