טונה נמס
טונה נמס יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם עגבנייה, גבינת מוצרלה, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 51%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: טונה נמס, טונה נמס, ו טונה נמס.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הטונה, הסלרי, הבצל והמיונז.
מורחים על תחתית הלחמניות; הניחו צמרות לחמניה בצד. תערובת טונה למעלה עם פרוסת גבינה ועגבניות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה לא משומן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 12-15 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה. מעל כל אחד עלה חסה; החלף צמרות לחמניות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
וין דה סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון פינו נואר
הפינו נואר הופק ובוקבק על ידי יקב מכונות פולק, והיינן קני ליקיטפרקונג.