קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה עם גרמולטה הדרים

טונה עם גרמולטה הדרים
טונה עם Gremolatan הדר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 463 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סטייקים לטונה, פטרוזיליה שטוחה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: סלמון עם גרמולטה בטעם פירות הדר, Branzino אפוי עם Gremolata הדר, ו מטבל טונה גרמולטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
לפני בישול הטונה, לשלב את הפטרוזיליה, גרידת לימון וגלידת תפוזים בקערה קטנה. מערבבים את השום קצוץ דק ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חותכים את הטונה ללבנים על 3 אינץ 'ארוך ו 2 אינץ' רחב, 3 חתיכות לכל חלק. מתבלים את הטונה עם רוזמרין, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ולתת לעמוד במשך 10 עד 15 דקות. כאשר מוכן לבשל, לחמם טפטוף בריא של שמן זית כתית נוספת במחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם מוסיפים את הטונה ומבשלים 2 דקות בכל צד לנדיר, 3 עד 4 דקות בכל צד לדגים אטומים. תשפוך את המחבת עם מיץ הלימון. סדר את הדגים על מגש, לפזר את gremolata מעל לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.