טונה צרובה בסגנון קוריאני
Tunan צרוב בסגנון קוריאני הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סטייקים לטונה, רוטב סויה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'ילה-ג' ינג'ר בגריל טונה, עם סלט בסגנון קוריאני, שעועית לבנה בסגנון פרואני עם טונה צרובה במרינדה, ו Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את רוטב סויה, סוכר, פתיתי פלפל אדום, ומרק.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל שחור.
מחממים את שמן הבישול במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הטונה ומבשלים עד חום, כ 3 דקות. הפעל ומבשל את הדג עד שנעשה לטעמך, 3 עד 4 דקות יותר עבור בינוני נדיר.
להפחית את החום נמוך בינוני ולשים את שמן שומשום במחבת. מערבבים בצל ירוק ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה; מבשלים עד מופחת כ 1/3 כוס, כ 2 דקות.
חותכים את הטונה לפרוסות ומגישים עם הרוטב.
חלופות דגים: פילה סלמון או סטייקים גם ילך טוב עם רוטב מתובל זה.
טיפ למטבח: אנחנו אוהבים טונה טרייה מבושלת למדיום נא בשרני. אם אתה מעדיף את הטונה שלך מבושל דרך, רק להוסיף עוד כמה דקות לזמן הבישול. היזהר לא לבשל אותו, אם כי, או שזה יהיה בהחלט יבש.
המלצת יין: יין לבן ארומטי עם נגיעה של מתיקות שיורית יהיה חוצץ את spiciness של מנה זו ולאזן את המלחות מרוטב הסויה. נסה סוביניון בלאן חושני מניו זילנד או קליפורניה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.