טוסט אספרגוס חם עם פנצ'טה וויניגרט
טוסט אספרגוס חם עם Pancettan ו ויניגרט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, חומץ יין שרי, חלות עבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט אספרגוס חם עם פנקטן וויניגרט, אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, ו סלט עולש חם עם פטריות בר & ויניגרט Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומץ וחרדל בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא בשמן 1 כף חמאה מומסת. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.
מניחים pancetta על תבנית אפייה rimmed.
אופים עד קריספ, על 7 דקות.
בינתיים, לבשל חניתות אספרגוס במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים עד רך, על 5 דקות.
אספרגוס ניקוז; יבש טפיחה.
להעביר אספרגוס חם קערה גדולה; להוסיף ויניגרט לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. פרוסות לחם טוסט ומברשת עם הנותרים 2 כפות חמאה מומסת.
סדר 2 טוסטים על כל אחד 4 צלחות. לחלק pancetta, ואז אספרגוס בין טוסטים.
טפטוף כל ויניגרט שנותר מעל ומגישים.