טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 807 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוחים, חמאה, אניס כוכבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו טוסט צרפתי מצופה בסוכר קינמון, תפוחים לארוחת בוקר עם קרום לחם צרפתי, ו לחם מטוגן מצופה שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים תפוחים; מכסים ומבשלים עד למכרז, כ 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחים לקערה. מרתיחים סירופ בסיר עד מופחת 1 1/4 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
סירופ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת רוטב
קערה
3
מוסיפים סירופ לקערה עם תפוחים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)