טוסט שיפון ארטישוק
טוסט שיפון ארטישוק לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 9 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 206 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פפריקה, פלפל קאיין, לחם שיפון חטיף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . מתכונים דומים: טוסט שיפון עם סלמון מעושן, מלפפון ובצל אדום , טוסט ארטישוק וטוסט ארטישוק סרטנים .
הוראות
מניחים את הלחם על ניירות אפייה לא משומנים; לפזר ספריי בטעם חמאה. בקערה קטנה מערבבים את הארטישוק, הגבינות והקאיין. בקערה אחרת מקציפים חלבונים לקצף יציב; מקפלים לתערובת ארטישוק.
מורחים על לחם; מפזרים פפריקה.
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם. מקררים שאריות.