קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

טוסט שיפון ארטישוק

טוסט שיפון ארטישוק
טוסט שיפון ארטישוק לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 9 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 206 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פפריקה, פלפל קאיין, לחם שיפון חטיף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 53% . מתכונים דומים: טוסט שיפון עם סלמון מעושן, מלפפון ובצל אדום , טוסט ארטישוק וטוסט ארטישוק סרטנים .

הוראות

1
מניחים את הלחם על ניירות אפייה לא משומנים; לפזר ספריי בטעם חמאה. בקערה קטנה מערבבים את הארטישוק, הגבינות והקאיין. בקערה אחרת מקציפים חלבונים לקצף יציב; מקפלים לתערובת ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
חלבוניםחלבונים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
קצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולדקצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולד
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
קצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולדקצפת נוספת וקציצות מנטה מכוסות שוקולד
2
מורחים על לחם; מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)חלב (יותר אם רוצים מרקם דליל יותר)
לחםלחם
3
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
6 ביס ליקריץ שחור6 ביס ליקריץ שחור
4
מגישים חם. מקררים שאריות.