קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסטים גבינת עיזים עם אגוזי מלך, דבש וטימין

טוסטים גבינת עיזים עם אגוזי מלך, דבש וטימין
והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים ופלפל סדוק טרי, שמן אגוז קלוי, לחם מחיטה מלאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גבינת עיזים דבש תאריכים עם אגוזי מלך, טארטלי גבינה תפוחים ועזים עם טימין דבש, ו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור או טוסטר ל 191° (190°C). מסדרים את הטוסט על תבנית אפייה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את פרוסות הטוסט באופן שווה עם גבינת goat1, ומפזרים את האגוזים, מחלקים אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
טפטוף 1/4 כף של שמן אגוז על כל טוסט.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
אופים עד אגוזי מלך קלויים והגבינה חמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מעבירים את הטוסט לצלחות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
טפטוף כל טוסט עם דבש, ואז מפזרים את עלי הקורנית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
Reprinted with permission from Kitchen Garden Cookbook by Jeanne Kelley, © 2013 Weldon Owen