טוסקנה שפמנון
טוסקנה שפמנון היא ללא גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 224 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, עגבניות מיובשות, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . נסו טוסקנה שפמנון, Tuscany Cavatelli, ו עוף טוסקנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים ברוילר ל-500 מעלות. מעיל מחבת סמיכה עם ספריי בישול nonstick.
מברשת שני הצדדים של פילה עם מיץ לימון, ולאחר מכן מפזרים מלח ופלפל.
מקום פילה שטוח בצד על מחבת מוכן.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת פרמזן, חמאה ומיונז.
דג מטגן על 4 סנטימטרים מחום במשך 6 דקות.
הסר מחבת מהתנור, והפוך פילה.
מורחים את תערובת הגבינה באופן שווה על כל פילה. למעלה עם פרוסות עגבניות. לצלות 4 עד 6 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.