טופו לבן, שומשום וסלט ירקות של אנדריאה נגויין
טופו לבן, שומשום, וסלט ירקות של אנדריאה Nguyen יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 128 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, רוטב סויה בהיר, מלאי דאשי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין, לחמניות טופו מתובלות ומתוקות של אנדריאה נגויין, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ההלבשה, לשבור את טופו לחתיכות גדולות ולשים אותם dishtowel שאינו טרי או חתיכת מוסלין. לאסוף אותו, עומד מעל כיור, בעדינות לסחוט 2 או 3 פעמים. לפתוח, להעביר לקערה קטנה, ולהניח בצד.
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום לבן, רועד ומתערבב לעתים קרובות, במשך 2 עד 3 דקות, עד זהב בהיר וריחני.
תן מגניב במשך 1 דקה, ולאחר מכן להעביר את הזרעים החמים למעבד מזון קטן.
מוסיפים את המלח והסוכר וטוחנים למרקם גס.
מוסיף את טופו, רוטב סויה, ו dashi. תהליך לתערובת שמנת כי הוא עדיין קצת גס. (או, להשתמש מרגמה ועלי להלום את זרעי שומשום עם מלח וסוכר.
מוסיף את טופו וקילו קלות ומערבבים לשלב. מערבבים במרכיבים נוזליים.) ללא קשר לשיטה, להעביר את הטופו לקערה קטנה ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לפתח את הטעם שלה. מתבלים עם מלח או רוטב סויה, מכוון לסיום טעים ומתוק. להתנגד דילול התערובת עם dashi כי זה עלול לדלל את הטעמים. הרוטב עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר. להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש; אם יש הרבה נוזל מאוחד במיכל, לשפוך אותו. עושה על 1/2 כוס.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, לקצץ את קצות הגזע מן השעועית הירוקה. בלאנש את השעועית במשך 1 עד 2 דקות, עד ירוק בהיר עדיין פריך.
תן את השעועית להתקרר באופן טבעי, שבמהלכו הם יסיימו לבשל. כמו הרוטב, השעועית עשויה להיות מוכנה עד 2 ימים קדימה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השלכת.
כדי לשרת, יש לך שתי אפשרויות. שעועית קצרה ומעודנת יכולה להיות מוצגת כולה על צלחת הגשה או מנות בודדות עם הרוטב כפית על קו האמצע שלהם כמו חגורת שמנת גדולה; מזמינים את האורחים לערבב את החומרים עצמם. לחלופין, לחתוך את השעועית לחתיכות 2 אינץ ' ארוך ולזרוק את ההלבשה טופו, ציפוי היטב; לחלק בין מנות קטנות או להציע על צלחת קהילתית. ללא קשר להצגה, מקשטים עם זרעי שומשום שחור.