טופו מטוגן בטעם תפוזים עם ערמוני מים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ים, סוכר חום, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תענוג של בודהה עם טופו, ברוקולי, וערמוני מים, מים בטעמים, ו אספרגוס וערמוני מים.
הוראות
עבור ערמוני מים: בווק, לחמם על 2 כפיות שמן.
מוסיפים את השום והבצל. כמו השום הופך מעט מוזהב,מוקפץ ערמוני מים פרוסים. כאשר הצבע שקוף ומבריק, מתבלים במלח ים.
מוסיפים כ 1/2 כוס מיץ תפוזים וכפית סוכר חום. לבשל במשך כ 3-4 דקות. ערמוני המים צריכים להיות רכים, אך עדיין מוצקים.
מערבבים את עמילן הטפיוקה, רוטב סויה, סוכר חום שנותר, קטשופ, רסק עגבניות, רוטב שום צ 'ילי, חומץ, 2/3 כוס מים ורוטב שום צ' ילי. הגדר aside.In אותו ווק, לטפטף על 1 כפית שמן.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר הטחון ומבשלים כ 1-2 דקות עד ריחני.
מוסיפים את מיץ התפוזים הנותר. מביאים לרתיחה.
מוסיף את תערובת טפיוקה ומערבבים כל הזמן כדי למנוע את העמילן מלהידבק לתחתית של הווק. ברציפות מערבבים את המרק כפי שהוא יתעבה מהר מאוד.
מסננים כל נוזל מהטופו. להתייבש עם מגבת נייר. חותכים את הבלוק של טופו לחתיכות עבה 1 אינץ'. להפריד את pieces.In מחבת נוספת, לחמם את השמן הנותר במשך כ 2 דקות. המפתח טופו מטוגן טוב הוא לקבל בועות קטנות כאשר טופו הוא במגע עם השמן. לא לחמם יותר מדי את השמן; אחרת טופו יקבל השחמה מדי לעיס. פשוט תיצמד לבועות הקופצות קלות.
מוסיף את טופו חתיכה אחת בכל פעם, לוודא חתיכות טופו לא לגעת אחד בשני. מנמיכים את החום למדיום. לבשל במשך 2 דקות; טופו יתחיל פופ ולהגדיל נפח. הפוך כל חתיכה ומבשל בערך עוד דקה. לאסוף כל חתיכת טופו עם מקלות עץ עם מעט שמן ככל האפשר ומיד לטבול את הטופו לרוטב בטעם תפוז. הטופו יהיה להסיט באופן מיידי. חזור עד שכל חתיכות טופו מוכנים. סיים עם מיץ ליים, כוסברה ופלפל שחור. לזרוק היטב.
מגישים על מצע של כרוב סיני מגורר עם אורז יסמין חום מטוגן בטעם שום.
מקשטים עם רצועות של קליפת תפוז.תאכל עם מקלות אכילה!