טופו עם חזיר ומיסו
טופו עם בשר חזיר ומיסו דורש בסביבה 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 253 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, חזיר טחון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו ללא גלוטן מיסו מזוגג צלעות חזיר עם קינואה בטעם מיסו, מיסו אפוי טופו, ו מטבל חוות מיסו-טופו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף מיסו לתוך המים עד מומס; להפריש.
מחממים את שמן השומשום במחבת או בווק על חום בינוני גבוה. מבשלים את החלקים הלבנים של הבצל הירוק עד צבע קל וריחני, 30 שניות עד 1 דקה. מערבבים את בשר הקרקע, ומבשלים במשך כמה דקות עד כמעט עשה.
מערבבים בעדינות את הטופו עם הדבק מיסו. מביאים לרתיחה, ומבשלים כמה דקות כדי לחמם את הטופו.
מפזרים את החלקים הירוקים של הבצל הירוק לפני ההגשה.