טופו פיקנטי מוקפץ עם אפונה שלג, חמאת בוטנים ופטריות
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? טופו פיקנטי מוקפץ עם אפונה שלג, חמאת בוטנים, פטריות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רצועות פלפל, חמאת בוטנים שמנת, אפונה שלגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פיקנטי מערבבים ומטגנים טופו עם רוטב בוטנים W / אפונה שלג ופטריות, טופו מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות, ו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות.
הוראות
1
מניחים קוביות טופו על כמה שכבות של מגבות נייר. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף טופו למחבת; לבשל 7 דקות או עד השחמה קלה, בעדינות מפנה מדי פעם.