אם יש לך מיסו, טופו, קנולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, סלמון צלוי עם זיגוג מיסו, ו הליבוט צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיסו חום, gochujang, חומץ תפוחים, דבש, זנגביל, שום, ומים בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד התערובת מפחיתה זיגוג עבה, 10 עד 15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, טופו יבש, לעטוף במגבות נייר, ולשקול למטה עם צלחת. לאחר 10 דקות, להשליך מגבות נייר, לחתוך טופו ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ'. לזרוק עם שמן קנולה על נייר מצופה נייר אפייה.
מסדרים מתלה התנור העליון 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום מראש broiler גבוה. הגדר את תבנית האפייה תחת המטגן ומבשלים עד חתיכות טופו הם השחמה קלות על גבי, 3 עד 4 דקות. הפוך את החתיכות וחום קלות בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר תבנית אפייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת את חתיכות טופו משני הצדדים עם זיגוג מיסו. לחזור מתחת המטאטאים ומבשלים עד זיגוג יש השחמה, 2 עד 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מיסו
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות