קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טופו צלוי עם זיגוג מיסו ואספרגוס

טופו צלוי עם זיגוג מיסו ואספרגוס
אם יש לך מיסו, טופו, קנולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו לשניים, סלמון צלוי עם זיגוג מיסו, ו הליבוט צלוי עם זיגוג מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיסו חום, gochujang, חומץ תפוחים, דבש, זנגביל, שום, ומים בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד התערובת מפחיתה זיגוג עבה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, טופו יבש, לעטוף במגבות נייר, ולשקול למטה עם צלחת. לאחר 10 דקות, להשליך מגבות נייר, לחתוך טופו ל 2 אינץ 'על ידי חתיכות 1 אינץ'. לזרוק עם שמן קנולה על נייר מצופה נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסדרים מתלה התנור העליון 6 אינץ ' מתחת אלמנט החימום מראש broiler גבוה. הגדר את תבנית האפייה תחת המטגן ומבשלים עד חתיכות טופו הם השחמה קלות על גבי, 3 עד 4 דקות. הפוך את החתיכות וחום קלות בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר תבנית אפייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מברשת את חתיכות טופו משני הצדדים עם זיגוג מיסו. לחזור מתחת המטאטאים ומבשלים עד זיגוג יש השחמה, 2 עד 3 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מוסיפים אספרגוס למים רותחים ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
אספרגוס ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מחלקים את טופו ואספרגוס בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
טפטוף כל תוספת של זיגוג על האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מפזרים זרעי שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ