טופי אגוז חג המולד
טופי אגוז חג המולד דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . זה מנות ראשונות יש 1116 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 85 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, שוקולד צ'יפס, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכונים דומים: טופי שקדים לחג המולד, עוגת גבינה לחג המולד עם מילוי טופי אנגלי, ו סוכריות טופי מזוגגות {ספירה לאחור לחג המולד}.
הוראות
חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, ולהניח בצד. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הסוכר וסירופ תירס עד חלקה; מוסיפים את המים ומערבבים.
חום עד 290 מעלות F (145 מעלות C) באמצעות מדחום ממתקים.
כאשר הטמפרטורה הושגה, מערבבים בכוס 1 של האגוזים, ומבשלים במשך 3 דקות נוספות, תוך ערבוב מתמיד.
יוצקים לתוך המחבת מוכן, ולאפשר להתקרר. כאשר טופי מקורר, להסיר מהמחבת, ומניח על נייר שעווה. ממיסים שבבי שוקולד בקערת מתכת על פני מחבת של מים רותחים, או במיקרוגל, ערבוב לעתים קרובות עד חלקה.
מורחים חצי מהשוקולד המומס על צד אחד של לוח הטופי ומפזרים חצי מהאגוזים הנותרים. אפשר להתקרר עד שנקבע, ואז לחזור עם הצד השני. לשבור לחתיכות בגודל ביס כאשר להגדיר.