, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, אגוזי לוז ותלתלי שוקולד, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תרד ריקוטה טורט, טורט שקדים ריקוטן, ו טורט ריקוטה איטלקי.
הוראות
1
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת ריקוטה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים וניל. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ושוקולד. מכסים ומקררים.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים כל עוגה לשניים.
8
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. חזור על שכבות ארבע פעמים. למעלה עם העוגה שנותרה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
11
מורחים על גבי הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
12
מקשטים באגוזי לוז ותלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.