טורט אגוז ריקוטה
, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, אגוזי לוז ותלתלי שוקולד, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תרד ריקוטה טורט, טורט שקדים ריקוטן, ו טורט ריקוטה איטלקי.
הוראות
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת ריקוטה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים וניל. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ושוקולד. מכסים ומקררים.
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד אור ותפוח.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לשלושה 9 אינץ ' מרופדים בנייר שעווה. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. חזור על שכבות ארבע פעמים. למעלה עם העוגה שנותרה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה.
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים על גבי הצדדים של העוגה.
מקשטים באגוזי לוז ותלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.