קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט אגוזי לוז שוקולד

טורט אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט אגוזי לוז שוקולד. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 116 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טורט אגוזי לוז שוקולד, טורט אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור לאמצע התנור, ומחממים עד 400 ° F. משמנים מחבת עוגת גבינה עגולה 8 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד. (מחבת springform 8 אינץ ' יעבוד בסדר גמור גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את השוקולד על דוד כפול. התחל על ידי הגדרת סיר קטן של מים לרתיחה על התנור. לאחר שהמים רותחים, להפחית את החום לנמוך ולהגדיר קערה חסינת חום לתוך הסיר, כך שהוא מונח על גבי ואינו נופל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את השוקולד לקערה ומערבבים כל הזמן עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הסר את השוקולד מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מורחים את האגוזים באופן שווה על תבנית אפייה מעוטרת. כאשר התנור הוא בטמפרטורה להחליק את תבנית האפייה לתוך התנור. אגוזים צלויים עד שהם בצבע חום זהוב, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר אגוזים מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין. טמפרטורת התנור נמוכה יותר ל-350°F.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
באמצעות מטלית יבשה, מחוספס, לשפשף את האגוזים יחד כדי להסיר את רוב העורות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
מעבירים את האגוזים לקערה של מעבד מזון ודופק עד שהם יוצרים אבקה דקה למחצה, על המרקם של חול גס, 10 עד 12 פולסים קצרים. אל תגזימו, או שתגמרו בבלגן שמנוני ומופרד. תניח בצד אגוזי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים ביצים ווניל, מכים עד מעורבבים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מוסיפים קמח, מלח וקינמון, מכים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
יוצקים את אגוזי לוז הקרקע וגרוף בשוקולד, מכות עד מעורבב היטב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת משומנת ואופים עד קיסם מוכנס באמצע העוגה יוצא עם רק כמה פסים של שוקולד למראה מט, כ 30 דקות. באמצע עדיין עשוי להיראות קצת underdone, וזה בסדר כל עוד הקיסם אינו מכוסה במה שנראה כמו בלילת שוקולד רטובה. לאחר ביצוע, להסיר את העוגה מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת על מתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
לאחר העוגה הוא מגניב, בזהירות להסיר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה על מגש הגשה והסר את מעגל הקלף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
בואו לשבת במשך 20 דקות לפני לאבק בנדיבות עם סוכר מופעל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
16
מגישים מיד או לאטום פלסטיק לפני אחסון במקרר.