טורט אספרסו מייפל-אגוז
טורט אספרסו מייפל-אגוז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ביצים, אגוזי מלך בתוספת חצאים אגוז, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טורט אספרסו שוקולד, אספרסו שוקולד-אגוז טורט, ו שוקולד אספרסו טורט (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את כל החומרים לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד סירופ מתעבה מעט מצטמצם 1 כוס נדיבה, על 5 דקות. תניח בצד.
מחממים תנור ל 163°. שמן קל בתוך מחבת 8 אינץ ' springform. שורה תחתונה עם נייר קלף. תערובת 2 כוסות אגוזי מלך וארוחת מצות במעבד עד אגוזים הם טחונים דק. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, סירופ מייפל, סוכר, ומלח בקערה גדולה במהירות גבוהה 5 דקות.
מוסיפים אספרסו, קליפת לימון והל ומכים עד שמתחילים להתעבות, בערך 5 דקות יותר. בעדינות לקפל בתערובת אגוז ב 4 תוספות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים טורט עד חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 40 דקות.
להעביר טורט לrack. כפית 4 כפות סירופ על טורט חם. לקשט העליון עם חצאי אגוז. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את הסירופ ואת הטורט הנותרים בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
חותכים סביב הצדדים פאן כדי לשחרר טורט.
מגישים עם סירופ הנותרים ציפוי מוקצף,אם תרצה.
* תערובת תוספות כשרה לפסח זמינה בדרך כלל במדור המזון הקפוא של השווקים הכשרים ובמרכולים מסוימים. הכן אותו על פי הוראות על התווית.