טורט גלידת שחור-תחתון עם רוטב שוקולד חם
גלידת טורט עם רוטב שוקולד חם דורשת בקירוב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 256 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גלידת vanillan, סוכר, מיניצ'יפס שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גלידה עם תחתית שחורה, תחתית שחורה-עוגת בננה, ו עוגת קרם פטל שחור-תחתון.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב וופלים כתוש, 1 כף סוכר, ביצה לבן בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים 15 דקות; מגניב על מתלה תיל.
כפית 3 כוסות גלידה לתוך קרום מקורר, מתפשט באופן שווה. מכסים בניילון נצמד; להקפיא עד המשרד. חזור על תהליך עם שרבט; להקפיא שוב עד המשרד.
מורחים הנותרים 3 כוסות גלידה על שרבט; מפזרים minichips. להקפיא לילה או עד המשרד.
כדי להכין רוטב, לשלב מים, 1 סוכר כוס, וסירופ תירס בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית נמוך ומבשלים עד עבה מעט (כ 15 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד מגורד וקקאו; להקציף עד חלקה. מערבבים בחלב מתאדה וניל.
ודא טורט קפוא ביסודיות לפני חיתוך. כפית על 2 1/2 כפות רוטב על כל פרוסה של טורט. למעלה עם פטל וענפי מנטה, אם תרצה.