טורט פאדג'פטל
טורט פאדג'פטל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן, סוכר, פטל בסירופ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורט פאדג'פטל, טורט פנטזיה פטל-פאדג, ו טורט פאדג'תות.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (אם משתמשים במחבתות כהות או לא דביקות, מחממים תנור ל-325F). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט שבבי שוקולד עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה למחבתות.
אופים 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות.
הסר מחבתות; מקום על מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. (לעטוף להקפיא 1 שכבת עוגה לשימוש מאוחר יותר.)
בינתיים, כדי להסיר זרעים פטל, במקום מסננת על סיר קטן; לשפוך פטל לתוך מסננת. לחץ על פטל באמצעות מסננת עם גב של כף כדי להסיר זרעים; להשליך זרעים. מערבבים סוכר קורנפלור לתוך פטל עד חלקה. מבשלים על אש נמוכה עד התערובת מבעבעת מעובה, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה.
מניחים נייר שעווה או פלסטיק לעטוף על פני השטח של תערובת; מקררים 30 דקות או עד קר. מקפלים פנימה קצפת.
כדי להרכיב טורט, מניחים שכבת עוגה, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה.
מורחים עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם קרם פטל, מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. כפור בצד של טורט עם שאריות ציפוי. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, לארגן פטל סביב קצה העליון של טורט. אם תרצה, מקשטים עם פטל טרי נוסף ענפי מנטה. לאחסן טורט במקרר.