טורט ריבס טרי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך ריבס, חלמונים ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו טורט ריבס מיושן, טורט תות ריבס, ו אביב ריבס Torte (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). הכן צלחת אפייה 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים יחד 1 כוס קמח, 2 כפות סוכר, ואת החמאה המומסת עד בשילוב היטב; לטפוח את התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה מאוד, כ -25 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט. להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
מערבבים יחד 1 1/4 כוס סוכר, ריבס, 2 כפות קמח, חלב, חלמון ביצה מוכה עד משולב היטב; לשפוך על הקרום.
אופים בתנור עד שנקבע, 40 עד 45 דקות.