קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד-אגוז הונגרי

טורט שוקולד-אגוז הונגרי
טורט שוקולד-אגוז הונגרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מים, שוקולד למחצה, ארוחה מצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז הונגרי, טורט שוקולד-אגוז הונגרי, ו טורטה אגוז הונגרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל התחתון של 9 אינץ ' עגול מחבת springform עם חמאה או מרגרינה. בשורה התחתונה של המחבת עם קלף או נייר שעווה מעיל העליון של הנייר עם חמאה או מרגרינה; בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר והמים בסיר בינוני ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכל הסוכר מומס, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את המחבת מחום, להוסיף את השוקולד, ומערבבים עד נמס וחלק, על 2 דקות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את החלמונים בקערה גדולה לטאטא במרץ עד אור בצבע מעובה, על 4 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים את האגוזים, הנותרים 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ארוחה מצה, ומלח במעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת דומה חול רטוב, על 15 עד 20 (1-שנייה) פולסים (לא overprocess).
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים את תערובת האגוז לחלמונים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מוסיפים את תערובת השוקולד המקורר לתערובת ביצת אגוז ומערבבים כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
(קיבלר)(קיבלר)
8
מניחים את החלבונים בקערה נקייה מאוד של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף נקי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
לטאטא את הלבנים במהירות גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות, על 2 עד 3 דקות. מערבבים כרבע מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד כדי להבהיר את המרקם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את חלבוני הביצה הנותרים ומקפלים בעדינות עד משולב היטב ללא פסים של לבן גלוי (הקפד לא להוציא את חלבוני הביצה, או העוגה תהיה רזה מדי צפוף).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
11
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד נפוח ולהגדיר אבל עדיין קצת דביק במרכז, על 30 עד 40 דקות. (קיסם עץ מוכנס 1 אינץ מהקצה צריך לצאת נקי.)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את החמאה או המרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה עד כמחצית ממנו נמס. בהדרגה לטאטא בשוקולד ולהמשיך לטאטא עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר עד מעט מעובה, כ 5 דקות.בינתיים, טאק רצועות ארוכות של נייר קלף, נייר שעווה, או לסכל מתחת לקצוות של העוגה על הצלחת או מגש. כאשר הזיגוג מוכן, לשפוך אותו על החלק העליון של העוגה, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט או סכין, להפיץ את הזיגוג באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. הקש בעדינות על צלחת העוגה או מגש אפילו את הזיגוג, ואז לשלוף ולהשליך את נייר או רצועות לסכל; הצלחת תהיה נקייה ומוכנה להגשה. אם תבחר, מקשטים עם כמה חצאי אגוז מסודרים במרכז העוגה. מקררים את העוגה במשך כשעה כדי לאפשר זיגוג set.To מגישים:מביאים את העוגה לטמפרטורת החדר ומגישים עם קצפת או גלידת וניל, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
חצאים אגוזחצאים אגוז
לימון גומילימון גומי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
מרית אופסטמרית אופסט
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות