קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טורט שוקולד וג'ינג'ר

טורט שוקולד וג'ינג'ר
אם יש לך בערך 1 שעה ו -35 דקות כדי לבלות במטבח, שוקולד & טורט ג'ינג'ר יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זנגביל טחון, שקדים טחונים, קרם כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 257 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט ג'ינג'ר ליים, דלעת ג'ינג'ר טורט, ו טורט ג'ינג'ר אגס.

הוראות

1
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3-
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה וקו בדיל springform עגול 23 ס " מ עם דיסק של קלף אפייה חמאה. בעדינות אבק את החלק הפנימי של הפח עם קקאו קצה עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
3
שים את השוקולד והחמאה לתוך קערה בגודל בינוני עמיד בפני חום, להוסיף את היין ג ' ינג ' ר ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים בקושי מבעבע. מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום וקריר מעט.
5
עצה הן הסוכרים לתוך קערה גדולה ערבוב או קערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
להקציף עד חיוור ואור.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
יוצקים את השוקולד נמס וחמאה לתוך החלמונים ומערבבים עד חלקה. עם עוד קערה גדולה, נקייה ללא רבב להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם פשוט להחזיק שיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לנפות את השקדים וג ' ינג ' ר לתערובת השוקולד ולקפל באמצעות כף מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
מוסיפים שליש מהחלבונים ומערבבים כדי לשחרר את התערובת. מקפלים את החלבונים הנותרים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
כפית חצי התערובת לתוך הפח מוכן בעדינות להפיץ את רמת באמצעות סכין צבעים. לחמם בעדינות את ג ' ינג ' ר לשמר עד שלה רק להפיץ בזהירות כפית על העוגה בגושים קטנים. כפית על תערובת השוקולד הנותרת, מורחים רמה ואופים ממש מתחת למדף האמצעי של התנור למשך 50 דקות-1 שעות עד ששיפוד עץ מוכנס לאמצע העוגה יוצא עם פירור לח מצורף. אפשר לעוגה להתקרר בקופסת השימורים ולא להיות מיואשת אם החלק העליון שוקע ונסדק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
כדי להפוך את ציפוי גנאש, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, חמאה ויין זנגביל. מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד נמס וקטיפתי חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
13
בזהירות להפעיל סכין לוח סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו, ואז לשים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
מורחים את ganache מעל, ולהשאיר להגדיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "