קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טורט שוקולד וג'ינג'ר

טורט שוקולד וג'ינג'ר
אם יש לך בערך 1 שעה ו -35 דקות כדי לבלות במטבח, שוקולד & טורט ג'ינג'ר יכול להיות סופר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 68 גרם של שומן, וסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך זנגביל טחון, שקדים טחונים, קרם כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 257 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט ג'ינג'ר ליים, דלעת ג'ינג'ר טורט, ו טורט ג'ינג'ר אגס.

הוראות

1
תנור חום 170c / 150c מאוורר / גז 3-
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקו בדיל springform עגול 23 ס " מ עם דיסק של קלף אפייה חמאה. בעדינות אבק את החלק הפנימי של הפח עם קקאו קצה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
3
שים את השוקולד והחמאה לתוך קערה בגודל בינוני עמיד בפני חום, להוסיף את היין ג ' ינג ' ר ולהגדיר את הקערה על מחבת של מים בקושי מבעבע. מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום וקריר מעט.
5
עצה הן הסוכרים לתוך קערה גדולה ערבוב או קערה של מיקסר חשמלי ולהוסיף את חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
להקציף עד חיוור ואור.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
יוצקים את השוקולד נמס וחמאה לתוך החלמונים ומערבבים עד חלקה. עם עוד קערה גדולה, נקייה ללא רבב להקציף, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד שהם פשוט להחזיק שיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לנפות את השקדים וג ' ינג ' ר לתערובת השוקולד ולקפל באמצעות כף מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
9
מוסיפים שליש מהחלבונים ומערבבים כדי לשחרר את התערובת. מקפלים את החלבונים הנותרים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
10
כפית חצי התערובת לתוך הפח מוכן בעדינות להפיץ את רמת באמצעות סכין צבעים. לחמם בעדינות את ג ' ינג ' ר לשמר עד שלה רק להפיץ בזהירות כפית על העוגה בגושים קטנים. כפית על תערובת השוקולד הנותרת, מורחים רמה ואופים ממש מתחת למדף האמצעי של התנור למשך 50 דקות-1 שעות עד ששיפוד עץ מוכנס לאמצע העוגה יוצא עם פירור לח מצורף. אפשר לעוגה להתקרר בקופסת השימורים ולא להיות מיואשת אם החלק העליון שוקע ונסדק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
11
כדי להפוך את ציפוי גנאש, להטות את השוקולד לקערה חסינת חום. לאחר מכן מוסיפים את השמנת, חמאה ויין זנגביל. מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד נמס וקטיפתי חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.
13
בזהירות להפעיל סכין לוח סביב קצה העוגה כדי לשחרר אותו, ואז לשים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
14
מורחים את ganache מעל, ולהשאיר להגדיר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "