קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט שוקולד מפנק

טורט שוקולד מפנק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טורט שוקולד מפנק. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טארט תות שוקולד: קינוח לילה תאריך פינוק, נגיסות ממרח אבוקדו מפנק ומטוגן, ו פינוק ללא גלוטן מקרוני וגבינה.

הוראות

1
תנור חום עד 163°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform. בסיר 2 ליטר, להמס שבבי שוקולד ו 1/2 כוס חמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. מגניב 5 דקות. מערבבים בקמח עד חלקה. מערבבים בחלמונים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד קצף. הכה בסוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, עד פסגות רכות טופס. מקפלים תערובת שוקולד לחלבונים ביצה. במחבת, להפיץ את הבלילה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 35 עד 40 דקות או עד העליון מופיע יבש וסדוק. מגניב 10 דקות. הפעל סכין לאורך צד של מחבת כדי לשחרר עוגה; להסיר את הצד של מחבת. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
5
בסיר 2 ליטר, להמס שוקולד 1 כפית חמאה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים באבקת סוכר ומים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
טפטוף זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
טפטוף ציפוי קרמל מעל זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מקשטים עם תלתלי שוקולד ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק