קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

טורט שוקולד פטל פסח

טורט שוקולד פטל פסח
טורט שוקולד פטל פסח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך סוכר וניל, ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל, טורט פסח קרם שוקולד, ו שוקולד-טורט פסח משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שורה תחתונה של מחבת קפיץ 10 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
בסיר כבד על אש נמוכה, או באמצעות דוד כפול, מערבבים חמאה או מרגרינה וקולה וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר את המחבת מהתנור ולהוסיף שוקולד, ערבוב כדי להמיס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבתמחבת
4
בואו תערובת זו להתקרר לחלוטין.
5
בקערת ערבוב קטנה, לערבב שימורי פטל ומיץ לימון יחד. בקערה של מיקסר חשמלי, מקציפים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
סוכר ונילסוכר וניל
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מקורר מקורר, שוקולד נמס לתוך תערובת ביצה עד משולב היטב (תערובת יהיה deflate אבל זה בסדר). מערבבים בתערובת לשמר פטל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פטלפטל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מניחים את מחבת הקפיץ מוכן על גיליון עוגיות בתנור ולהפחית את החום של התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
אופים 55 עד 60 דקות עד העוגה נעשית. העוגה נעשית כאשר החלק העליון יש קרום קל ונראה להגדיר. עוגה עשויה לעלות וליפול אבל זה בסדר. מקררים את העוגה כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כדי להפוך את זיגוג: להמיס את שבבי שוקולד עם חמאה או מרגרינה בדוד כפול; מערבבים להמיס באופן שווה. מגניב, ואז לשפוך מעל עוגה צוננת לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול