טורט שוקולד פטל פסח
טורט שוקולד פטל פסח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך סוכר וניל, ביצים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טורט שוקולד פסח עם רוטב פטל, טורט פסח קרם שוקולד, ו שוקולד-טורט פסח משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שורה תחתונה של מחבת קפיץ 10 אינץ ' עם נייר קלף.
בסיר כבד על אש נמוכה, או באמצעות דוד כפול, מערבבים חמאה או מרגרינה וקולה וחום דרך.
הסר את המחבת מהתנור ולהוסיף שוקולד, ערבוב כדי להמיס.
בואו תערובת זו להתקרר לחלוטין.
בקערת ערבוב קטנה, לערבב שימורי פטל ומיץ לימון יחד. בקערה של מיקסר חשמלי, מקציפים את הביצים עם סוכר וסוכר וניל במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
מקורר מקורר, שוקולד נמס לתוך תערובת ביצה עד משולב היטב (תערובת יהיה deflate אבל זה בסדר). מערבבים בתערובת לשמר פטל.
מניחים את מחבת הקפיץ מוכן על גיליון עוגיות בתנור ולהפחית את החום של התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים 55 עד 60 דקות עד העוגה נעשית. העוגה נעשית כאשר החלק העליון יש קרום קל ונראה להגדיר. עוגה עשויה לעלות וליפול אבל זה בסדר. מקררים את העוגה כמה שעות.
כדי להפוך את זיגוג: להמיס את שבבי שוקולד עם חמאה או מרגרינה בדוד כפול; מערבבים להמיס באופן שווה. מגניב, ואז לשפוך מעל עוגה צוננת לפני ההגשה.