טורטיה ספרדית עם ברוקולי, צ'וריסו ובצל
טורטייה ספרדית עם ברוקולי, צ'וריסו, ובצל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 469 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר ופלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, Habas Con Chorizo (צ'וריסו ספרדי עם שעועית רחבה), ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא ביצים יחד עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור. תניח בצד.
מחממים חצי שמן זית ב 10 אינץ ' ללא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד רותח.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך מאוד, על 5 דקות יותר.
מוסיפים בצל וצ ' וריסו, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מפחיתים את החום למדיום וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, עד שבצל וברוקולי מתרככים לחלוטין, בערך 5 דקות יותר.
מוסיפים תערובת ברוקולי / בצל לקערה עם ביצים ומערבבים מיד לשלב. להחזיר מחבת כדי לחמם ולהוסיף הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים תערובת ביצה ומבשלים, ערבוב בעדינות עם כף עץ או מרית גומי עד ביצים על 1/3 להגדיר, על 1 דקה. המשך לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות עד ביצים נקבעים על 2/3 של הדרך ובסיס של טורטייה הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות יותר.
מניחים צלחת גדולה על המחבת ושימוש בשתי הידיים ושתי מגבות מטבח, מחבת הפוכה צלחת כך טורטייה מתהפך על הצלחת עם הצד מבושל למעלה. בזהירות להחליק בחזרה למחבת. המשך לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת עד טורטייה הוא חום זהוב בצד השני, על 4 דקות יותר. לקבלת צורה מושלמת, הפוך על גבי צלחת להחליק בחזרה למחבת 4 עד 5 פעמים נוספות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות ועד 3 שעות לפני חיתוך והגשה עם אליולי.