קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טורטיה ספרדית עם ברוקולי, צ'וריסו ובצל

טורטיה ספרדית עם ברוקולי, צ'וריסו ובצל
טורטייה ספרדית עם ברוקולי, צ'וריסו, ובצל יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 469 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר ופלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית אפויה עם תפוחי אדמה, פלפל, בצל, כרוב, עגבניות, פטה, Habas Con Chorizo (צ'וריסו ספרדי עם שעועית רחבה), ו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא ביצים יחד עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים חצי שמן זית ב 10 אינץ ' ללא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד רותח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים ברוקולי ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד ברוקולי הוא רך מאוד, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4
מוסיפים בצל וצ ' וריסו, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מפחיתים את החום למדיום וממשיכים לבשל, מערבבים לעתים קרובות, עד שבצל וברוקולי מתרככים לחלוטין, בערך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים תערובת ברוקולי / בצל לקערה עם ביצים ומערבבים מיד לשלב. להחזיר מחבת כדי לחמם ולהוסיף הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חום עד מנצנץ.
7
מוסיפים תערובת ביצה ומבשלים, ערבוב בעדינות עם כף עץ או מרית גומי עד ביצים על 1/3 להגדיר, על 1 דקה. המשך לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות עד ביצים נקבעים על 2/3 של הדרך ובסיס של טורטייה הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים צלחת גדולה על המחבת ושימוש בשתי הידיים ושתי מגבות מטבח, מחבת הפוכה צלחת כך טורטייה מתהפך על הצלחת עם הצד מבושל למעלה. בזהירות להחליק בחזרה למחבת. המשך לבשל, בעדינות מסתחרר מחבת עד טורטייה הוא חום זהוב בצד השני, על 4 דקות יותר. לקבלת צורה מושלמת, הפוך על גבי צלחת להחליק בחזרה למחבת 4 עד 5 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 5 דקות ועד 3 שעות לפני חיתוך והגשה עם אליולי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך