טורטיות בייקון וגבינה קנדיות עם סלט ארוגולה
המתכון הקנדי בייקון וגבינה Quesadillas עם סלט ארוגולה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. אם יש לך ארוגולה, בייקון קנדי, גבינת מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סופלה גבינה עם סלט ארוגולה בייקון, סלט ארוגולה עם גבינת עיזים, בייקון ורוטב בלסמי-תאנה, ו Canadian Bacon ' N ' Cheese Muffin (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 2 סדינים אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים 2 טורטיות על כל תבנית אפייה. מחלקים 4 פרוסות של בייקון קנדי וגבינה בין טורטיות.
מפזרים כל טורטייה עם 3 כפות פלפל. למעלה עם טורטיות שנותרו.
אופים ב 400 במשך 6 דקות, או עד גבינה נמסה. לזרוק 4 כוסות ארוגולה עם 1 כף ויניגרט.
חותכים quesadillas לתוך 4 פלחי, ומפזרים פלפל הנותרים.
מגישים קסדיות עם סלט ארוגולה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין פינו נואר בכרם למלסון מאייר עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
The 2014 Meyer combines fruit picked at both the beginning and end of harvest to produce a spicy, aromatic wine that combines red cherry and plum with woodsmoke, tarragon, potpourri, and crème brulee. The palate is fresh and lithe, with dark spice carried by loads of red fruit to a long, delicately balanced finish. This is a young wine that will gain in weight over the next year and age gracefully for 10+ years.