קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

טורטיות חזיר ופטריות

טורטיות חזיר ופטריות
המתכון בשר חזיר וקסדיות פטריות יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צ'ילי, טורטיות קמח, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו טורטיות פטריות, טורטיות פטריות, ו טורטיות פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בשר חזיר, צ ' ילי ירוק ופטריות; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
פטריותפטריות
חםחם
3
הסר מהמחבת. נקה את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מקום 1 טורטייה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים 2 כפות גבינה מעל מחצית טורטייה; לארגן 1/2 כוס בשר חזיר תערובת על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
חםחם
6
מפזרים 2 כפות גבינה; לקפל במחצית. מבשלים 1 דקה בכל צד או עד גבינה נמסה. חזור על ההליך עם טורטיות שנותרו, גבינה, תערובת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
חםחם

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."